Ενημέρωση για την ανάρτηση των Βαθμολογιών για την Α΄ και Β΄ Λυκείου

Ιουν 17, 2022

Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών Α΄ και Β΄ Λυκείου:

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00, μπορείτε να έχετε ηλεκτρονική πρόσβαση στις Βαθμολογίες και στα Δελτία Περιγραφικής Αξιολόγησης του γιου/της κόρης σας ως ακολούθως:

  1. Πληκτρολογείτε σε έναν φυλλομετρητή/browser (Google Chrome/Mozilla Firefox) την ηλεκτρονική διεύθυνση www.athenscollege.edu.gr και εισέρχεσθε στο Portal κάνοντας χρήση των κωδικών σας.
  2. Στη συνέχεια επιλέγετε το πεδίο Συνημμένα από το Μενού (αριστερή στήλη) και κατόπιν για τις Βαθμολογίες επιλέγετε Έλεγχος Επίδοσης 2021-2022 -> Λήψη ή Προβολή και αντίστοιχα για τα Δελτία Περιγραφικής Αξιολόγησης ΛΚΑ-Περιγραφική Αξιολόγηση-> Λήψη ή Προβολή.

Αναβαθμολόγηση των γραπτών γίνεται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Προαγωγικών Εξετάσεων. Οι γονείς των μαθητών μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Σχολείο, με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση ενός ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων. Για κάθε γραπτό δοκίμιο η αίτηση συνοδεύεται από το προβλεπόμενο ηλεκτρονικό παράβολο, το οποίο διατίθεται από το Πληροφοριακό Σύστημα myAADE ή από τα Κ.Ε.Π.

Επιπλέον, από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00, οι γονείς των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Λυκείου μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ετήσιο έλεγχο προόδου MYP (Final Report) ως ακολούθως:

  1. Πληκτρολογείτε σε έναν φυλλομετρητή/browser (Google Chrome/Mozilla Firefox) την ηλεκτρονική διεύθυνση https://athenscollege.managebac.com/login και εισέρχεσθε, κάνοντας χρήση των στοιχείων εισαγωγής του γιου/της κόρης σας.
  2. Επιλέγετε Your Profile (πάνω δεξιά στην οθόνη, στο εικονίδιο με τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του/της μαθητή/τριας) -> Manage Your Profile (το Report βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ενότητα Reports).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.


Με εκτίμηση,

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Συντονιστής Κολλεγίου Αθηνών &

Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

Επιστροφή