ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Δεκ 11, 2020

Ψυχικό, 11 Δεκεμβρίου 2020

 

Προς τους γονείς των μαθητών γεννηθέντων το έτος 2003:

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που λάβατε από εμάς στις 24/11/2020 σχετικά με την υποβολή Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμου σε ΚΕΠ ή σε Στρατολογική Υπηρεσία η οποία αφορά αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021 για τους γεννηθέντες το έτος 2003, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιπλέον ότι οι μαθητές προκειμένου να καταθέσουν ηλεκτρονικά Δελτίο Απογραφής είναι απαραίτητο να διαθέτουν πέραν των ήδη γνωστών δικαιολογητικών (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α.- και σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις) και τους προσωπικούς κωδικούς τους πρόσβασης στο Taxisnet.

Υπενθυμίζεται ότι εάν κάποιος μαθητής δεν διαθέτει Α.Φ.Μ., πρέπει να μεταβεί στο τμήμα Μητρώου της Δ.Ο.Υ. της περιοχής όπου υπάγεται από Δευτέρα έως Πέμπτη  και ώρες 08:30-14:00 με την ταυτότητά του μόνος του -εφόσον είναι ενήλικος- ή με τη δική σας συνοδεία -εφόσον είναι ανήλικος.

Για την έκδοση κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet, οι μαθητές αφότου εκδώσουν Α.Φ.Μ. -στην περίπτωση που δεν διαθέτουν- μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. στη διεύθυνση:  https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσής τους με τη βοήθειά σας.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Δελτίο Απογραφής οι μαθητές πρέπει να αναγράψουν οπωσδήποτε την προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση (email) επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα συνημμένα έγγραφα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,


Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών

Επιστροφή