
Ευχαριστήρια επιστολή από το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού
Με μεγάλη χαρά λάβαμε ευχαριστήρια - ενημερωτική επιστολή από τη Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και Προέδρο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», κ. Μ. Κεσσεσιόγλου, σχετικά με την παράδοση 50 σχολικών σακιδίων στο ορφανοτροφείο «Ελλάς», στην Τανζανία, όπου φιλοξενούνται παιδιά – φορείς του ιού HIV.
Η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας, στο πλαίσιο της Αξίας του μήνα Δεκεμβρίου «Αλληλεγγύη, Εθελοντισμός, Συνεργασία», διοργάνωσε έρανο, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού και της Μ.Κ.Ο. «Ελληνικής Δράσης Αφρικής», για ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της αφρικανικής Ηπείρου.
Οι μαθητές του Σχολείου μας για άλλη μια χρονιά και φέτος, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και συγκέντρωσαν παιχνίδια μέσα σε «τσάντες αλληλεγγύης».