Ρητορικός Διαγωνισμός Τριών Ιεραρχών Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Ρητορικός Διαγωνισμός Τριών Ιεραρχών Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Φεβ 13, 2020

Την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου η τελική φάση του Ρητορικού Διαγωνισμού «Τριών Ιεραρχών» των μαθητών της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού για το σχολικό έτος 2019-2020. Νικήτρια φέτος ανακηρύχθηκε η Αθηνά Μπαμπινιώτη.
Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε γύμνασμα το οποίο είχε ως γενικό θέμα την έλλειψη περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τις επιπτώσεις του οικολογικού προβλήματος στον άνθρωπο και στην κοινωνία, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλει το Σχολείο στη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης στους μαθητές.

Στην Ελλανόδικο Επιτροπή συμμετείχαν  ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, η κ. Ελένη Γιαννακοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η κ. Χάρις Οικονομοπούλου, Διευθύντρια Ειδικών Προγραμμάτων Κολλεγίου Αθηνών και Διευθύντρια Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κολλεγίου Αθηνών.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι:

Ιωάννα Κατσικοπούλου

Ειρήνη Λιβιεράτου

Μελπομένη Μηνάγια

Αθηνά Μπαμπινιώτη

Ευγενία Σκλαβούνου

 

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι:

Στυλιανή Αποστολοπούλου

Χριστίνα Καλδή

Χαρίκλεια Σκαρπέτη

Μαρία - Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου

Μαρία Χίσσα

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν τόσο στην τελική όσο και στην ημιτελική φάση του γυμνάσματος.

 

Επιστροφή