1η θέση για το Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού  στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2019

1η θέση για το Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2019

Ιαν 28, 2019
Το Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO Νοτίου Ελλάδας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην “17η Ευρωπαϊκ

Το Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO Νοτίου Ελλάδας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην “17η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2019”, που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 11 Μαΐου 2019 στην Αλμάδα της Πορτογαλίας. 

Η τριμελής ομάδα του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού αποτελείται από τους μαθητές του ΙΒ1 Μικαέλα Ζαφέτ, Αικατερίνη Λουπασάκη-Χρυσοστόμου και Αχιλλέα-Χεϋλάπ Σαββίδη.

Τους μαθητές της ομάδας EUSO 2019 του Σχολείου μας προετοίμασαν ο κ. Γ. Διπλάρης (φυσικός), η κ. Δ. Κοντοσταυλάκη (βιολόγος) και η κ. Ζ. Νομικού (χημικός).   

Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, στο Π. Φάληρο.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

Επιστροφή