Προσφορά τροφίμων στην κοινωνική κουζίνα ""Ο Άλλος Άνθρωπος""

Προσφορά τροφίμων στην κοινωνική κουζίνα ""Ο Άλλος Άνθρωπος""

Νοε 1, 2018
Η Μαθητική Κοινότητα του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, το φαγητό που προορίζονταν γι

Η Μαθητική Κοινότητα του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, το φαγητό που προορίζονταν για τη σίτιση των μαθητών του Σχολείου μας (φακές και μπανάνες) την Παρασκευή 28/11, προσφέρθηκε στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Την ημέρα εκείνη το σχολείο δεν είχε λειτουργήσει ύστερα από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Το Σχολείο μας αποφάσισε να στηρίξει την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», ιδέα μιας ομάδας ανθρώπων που βασίζεται στην αγάπη, το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Μέσα από τις δράσεις της μαγειρεύονται γεύματα αγάπης που προσφέρονται σε άπορους ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Αττικής.     

Η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά είναι  βασικές προτεραιότητες στο σχολείο μας και βασική μας επιδίωξη είναι η μύηση των μαθητών μας σε ενέργειες που προωθούν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία, τη φιλανθρωπία και τον εθελοντισμό. 

Επιστροφή