Ενημέρωση γονέων για τη Λειτουργία του Λυκείου από Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Φεβ 10, 2021

Ψυχικό, 10 Φεβρουαρίου 2021

 

 Αγαπητοί Γονείς, 

 

Κατόπιν των χθεσινών εξαγγελιών της Πολιτείας για παράταση της αναστολής λειτουργίας των Λυκείων και για αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Γυμνασίων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

 

Από αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 επανερχόμαστε στο τροποποιημένο πρόγραμμα με το οποίο λειτουργούσαμε πριν την επάνοδο των Γυμνασίων στην δια ζώσης διδασκαλία. Προς διευκόλυνσή σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα και παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε προς τούτο τα παιδιά σας.   

 

Λόγω της αλλαγής αυτής, ακυρώθηκαν  τα προγραμματισμένα ραντεβού ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω MS-Teams με τους εκπαιδευτικούς και, από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, μπορείτε να κλείνετε εκ νέου διαδικτυακές συναντήσεις. Σας ενημερώνουμε ότι κάθε εκπαιδευτικός διαθέτει πλέον δύο ώρες εβδομαδιαίως για τη διαδικτυακή επικοινωνία μαζί σας (επισυνάπτεται σχετικό αρχείο επικοινωνίας).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα που εντάσσονται στις Προαιρετικές Απογευματινές Δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας από τις 15:30 έως τις 16:50 στις προκαθορισμένες ημέρες. 

 

Ευχαριστούμε για την όλη συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια με ασφάλεια και πρόοδο στους μαθητές μας.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γιαννουλάτος

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου-Κολλέγιο Ψυχικού

Επιστροφή