Ενημέρωση για τον Μαθηματικό Διαγωνισμό "Πυθαγόρας"

Ιαν 21, 2021

Κάντζα, 21 Ιανουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, η διεξαγωγή του  3ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Πυθαγόρας» μετατίθεται από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 για το Σάββατο, 3 Απριλίου 2021.

 

 

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από τη 2α τάξη του Δημοτικού έως και τη Γ’ Γυμνασίου και τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Για τον λόγο αυτό, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) θα δημιουργήσει, για το κάθε παιδί που θα δηλώσει συμμετοχή, ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν από την  ΕΜΕ στο Σχολείο και κατόπιν, θα σας τα προωθήσουμε στο email που θα συμπληρώσετε στη Δήλωση Συμμετοχής.

 

 

Για την εγκυρότερη επεξεργασία των στοιχείων που θα δηλώσετε, το Σχολείο δημιούργησε μια ηλεκτρονική φόρμα, την οποία θα βρείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5vdSNy4q8Aaqga2NRjkFG0Yz5VEGa_cZ_YLNHpai2Dz2fYA/viewform

 

Η φόρμα αυτή αποτελείται από 3 σελίδες και θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά όλες τις ερωτήσεις με αστεράκι (*).  Για να καταχωρηθούν οι απαντήσεις σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Υποβολή στο τέλος της 3ης σελίδας. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμπλήρωσης της φόρμας, θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο με τον τίτλο: «Οδηγός συμπλήρωσης φόρμας για τον διαγωνισμό Πυθαγόρας».

 

 

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή του παιδιού σας, θα πρέπει να υποβάλετε συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής και να καταβάλετε το ποσό των 10€, που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή του περιοδικού «Πυθαγόρας».

 

 

Το ακριβές χρηματικό αντίτιμο, τοποθετημένο σε φάκελο, καθώς και η δήλωση, θα προσκομίζονται από τους μαθητές στην κ. Αλεξάνδρα Γιαννακοπούλου, στο Γραφείο της Κεντρικής Γραμματείας, από την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Λουκάς Ζάχος

Διευθυντής

Επιστροφή