Επίδοση Δελτίων Προόδου Α΄ τριμήνου 2020-2021

Δεκ 9, 2020

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει της ολοκλήρωσης του Α’ σχολικού τριμήνου και δεδομένων των συνθηκών, οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας, για να ενημερωθείτε για την πρόοδό τους, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να ορίσετε νέο ηλεκτρονικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς για τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  •   Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, από τις 17:00 ως τις 20:00

             Οι γονείς των μαθητών/μαθητριών της 1ης, 3ης, 5ης τάξης

  • Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, από τις 16:00 ως τις 19:00

            Οι γονείς των μαθητών/μαθητριών της 2ας, 4ης, 6ης τάξης

Για τις ανάγκες των Ενημερωτικών Διαδικτυακών Συναντήσεων, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας ακολουθώντας την ήδη γνωστή διαδικασία των εβδομαδιαίων ραντεβού. Ειδικότερα, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

  1. Για τα ραντεβού των Διαδικτυακών Συναντήσεων ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί των εβδομαδιαίων ραντεβού. Επομένως, η διάρκεια της συνάντησης με κάθε εκπαιδευτικό που έχετε ορίσει ραντεβού θα είναι 5 λεπτά.
  2. Ραντεβού θα μπορείτε να κλείνετε από σήμερα Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 (μετά τις 19:00) και μέχρι την παραμονή  της συνάντησης έως τις 22:00.
  3. Φροντίστε να επιλέξετε την ώρα που έχετε κλείσει ραντεβού με τον κάθε εκπαιδευτικό, ώστε να μη συμπέσουν τα ραντεβού σας και καταγράψτε τα, ώστε να γνωρίζετε την ώρα επικοινωνίας.
  4. Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα MS TEAMS, θα χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.
  5. Την ημέρα των Διαδικτυακών Συναντήσεων, στο MS TEAMS θα βρείτε τους χώρους των εκπαιδευτικών με τους οποίους έχετε κλείσει ραντεβού. Την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού θα εισέλθετε στον χώρο συνάντησης και θα επιλέξετε Join. Με τον τρόπο αυτό ειδοποιείτε τον εκπαιδευτικό για την παρουσία σας. Ο εκπαιδευτικός θα αποδεχτεί την είσοδό σας και θα ξεκινήσει η συνάντηση.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις Περιγραφικές Αξιολογήσεις και τους Ελέγχους Προόδου, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://sosimple.athenscollege.edu.gr ,πατώντας το εικονίδιο «Συνημμένα», ως εξής:

1)    για τους Ελέγχους Προόδου (3η έως 6η τάξη): από Δευτέρα 14/12/2020

2)    για τις Συνοπτικές Περιγραφικές Αξιολογήσεις (όλων των τάξεων): από Δευτέρα 14/12/2020

3)    για τις Αναλυτικές Περιγραφικές Αξιολογήσεις (όλων των τάξεων): από Πέμπτη 17/12/2020

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και ευχόμαστε ότι στις συγκεντρώσεις γονέων του Β’ σχολικού τριμήνου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα παιδιά μας δια ζώσης στο Σχολείο.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής

Δημήτρης Ε. Σιαμόπουλος

Επιστροφή