Έρανος συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Φαρσάλων και Μουζακίου

Οκτ 6, 2020

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς και αλληλεγγύης, η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας, αποφάσισε την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων πολιτών εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τις περιοχές των Φαρσάλων και του Μουζακίου. Πολλοί από τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες και βιώνουν δυσμενή καθημερινότητα, καθώς έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Όλοι μαζί, μπορούμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας και να σταθούμε δίπλα τους με κάθε δυνατή, έμπρακτη προσπάθεια. Η συγκεκριμένη δράση, αφορά τη  συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, τροφίμων μακράς διάρκειας, γραφικής ύλης και σχολικών ειδών.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

  • Είδη ατομικής υγιεινής: οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, σαμπουάν, κ.ά.
  • Είδη καθαρισμού: απορρυπαντικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά μαντηλάκια.
  • Είδη τροφίμων μακράς διάρκειας: λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.ά.
  • Σχολικά και Γραφική ύλη: σάκες, βιβλία, χαρτικά, τετράδια, μολύβια κ.ά.

Η συγκέντρωση των ειδών θα διαρκέσει από τις 6 έως και τις 16 Οκτωβρίου.

Αναμένουμε κάθε δυνατή προσπάθειά σας, ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη από κάθε έμπρακτη μορφή συμπαράστασης, κατανόησης, συνεργασίας, ενότητας, υποστήριξης και αλληλεγγύης.

Παρακαλούμε, τα είδη να παραδοθούν στην αντίστοιχη γραμματεία της τάξης που φοιτά το κάθε παιδί.

 

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής

Δημήτρης Ε. Σιαμόπουλος

Επιστροφή