Νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και συναντήσεις γονέων-καθηγητών μέσω MS TEAMS

Νοε 9, 2020

Προς
τους γονείς
των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου
Κολλέγιο Ψυχικού

 

Ψυχικό, 9 Νοεμβρίου 2020

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Μετά το πέρας της πρώτης μέρας της εξ αποστάσεως διδασκαλίας η οποία κύλησε ομαλά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι, από αύριο Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, τίθεται σε εφαρμογή νέο – τροποποιημένο - πρόγραμμα διδασκαλίας, το οποίο επισυνάπτεται.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι, λόγω των έκτακτων συνθηκών κατά το χρονικό διάστημα της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων, η τηλεφωνική επικοινωνία Γονέων-Εκπαιδευτικών αντικαθίσταται με μία επιπλέον διδακτική περίοδο ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Από αύριο Τρίτη, 10 Νοεμβρίου στις 08:00 θα μπορείτε να ορίζετε ραντεβού με τους καθηγητές των παιδιών σας, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα συναντήσεων που επισυνάπτεται και με την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε σε προηγούμενη επιστολή μας. Ως εκ τούτου, οι ηλεκτρονικές συναντήσεις που είχαν ήδη προγραμματιστεί δεν θα πραγματοποιηθούν.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και άλλων Δραστηριοτήτων θα προγραμματιστούν διαδικτυακά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 15:30-17:00 μέσω της πλατφόρμας MSTeams εν ευθέτω χρόνω. 

Επιπλέον, οι συναντήσεις των μαθητών της Α’ Λυκείου που δεν έχουν ακόμα συζητήσει με το Ψυχο-παιδαγωγικό Τμήμα τα αποτελέσματα του Τεστ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MS Teams. Θα λάβετε ειδοποίηση από τη Γραμματεία, προκειμένου να οριστεί η ακριβής ώρα συνάντησης με τον γιο/την κόρη σας για την παρουσίαση και τη συζήτηση των αποτελεσμάτων του Τεστ. Η απουσία των μαθητών στην περίπτωση ενημέρωσής τους για το Τεστ ΣΕΠ δεν θα προσμετρηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα σας αποσταλούν και στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στο Σχολείο. Τέλος, με MSTeams θα πραγματοποιούνται και οι συναντήσεις των μαθητών της Α΄ Λυκείου με τους επιβλέποντες συμβούλους στο Personal Project.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και τη στήριξή σας.

 

Με εκτίμηση

 

Παναγιώτης Γιαννουλάτος

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού

Επιστροφή