Ενημέρωση Γονέων 09-11-2020

Νοε 9, 2020

Ψυχικό, 9 Νοεμβρίου 2020

 

Προς τους γονείς των μαθητών/μαθητριών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σε συνέχεια της από 6 Νοεμβρίου 2020 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, τίθεται σε εφαρμογή νέο – τροποποιημένο - πρόγραμμα διδασκαλίας, το οποίο επισυνάπτεται.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών κατά το χρονικό διάστημα της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων η τηλεφωνική επικοινωνία Γονέων-Εκπαιδευτικών αντικαθίσταται με μία επιπλέον διδακτική περίοδο ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Από αύριο Τρίτη, 10 Νοεμβρίου στις 08:00 θα μπορείτε να ορίζετε συναντήσεις με τους καθηγητές των παιδιών σας σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται και με την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε σε προηγούμενη επιστολή μας. Ως εκ τούτου, οι ηλεκτρονικές συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί δεν θα πραγματοποιηθούν.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και άλλων Δραστηριοτήτων θα προγραμματιστούν διαδικτυακά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 15:30-17:00 μέσω της πλατφόρμας MSTeams εν ευθέτω χρόνω. Επιπλέον, οι συναντήσεις των μαθητών της Α’ Λυκείου που δεν έχουν ακόμα συζητήσει με το Ψυχο-παιδαγωγικό Τμήμα τα αποτελέσματα του Τεστ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MS Teams. Ως εκ τούτου, θα λάβετε ειδοποίηση από την Γραμματεία, προκειμένου να οριστεί η ακριβής ώρα συνάντησης με τον γιο/την κόρη σας για την παρουσίαση και την συζήτηση των αποτελεσμάτων του Τεστ. Η απουσία των μαθητών στην περίπτωση ενημέρωσής τους για το Τεστ ΣΕΠ δεν θα προσμετρηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα σας αποσταλούν και στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στο Σχολείο. Με MSTeams θα πραγματοποιούνται, τέλος, και οι συναντήσεις των μαθητών της Α’ Λυκείου με τους επιβλέποντες/συμβούλους στο Personal Project.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αρμονική συνεργασία όλων – Διεύθυνσης, Συλλόγου Διδασκόντων, Γονέων – θα συμβάλει εποικοδομητικά στην πρόοδο των μαθητών μας.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Με εκτίμηση

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών
Επιστροφή