Νέες Υποτροφίες Αριστείας για την Ήπειρο και την Αχαΐα

Νέες Υποτροφίες Αριστείας για την Ήπειρο και την Αχαΐα

Μαρ 5, 2019
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, προσφέρεται ειδικά για την Περιφέρεια της Ηπείρου η Υποτροφία Αρι

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, προσφέρεται ειδικά για την Περιφέρεια της Ηπείρου η Υποτροφία Αριστείας «Κωνσταντίνος Μήτσης», ώστε ένας μαθητής που κατάγεται από την Περιφέρεια της Ηπείρου και πληροί τα κριτήρια εισαγωγής στο Κολλέγιο καθώς και τα κριτήρια της Υποτροφίας Αριστείας να μπορεί να φοιτήσει σε ένα από τα σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών.

Επιπλέον, ειδικά για τον Νομό Αχαΐας, εφέτος προσφέρεται η Υποτροφία Αριστείας «Βασιλική Γιαβρούτα-Ντάνου & Γιώργος Α. Ντάνος», ώστε ένας μαθητής που κατάγεται από τον Νομό Αχαΐας και πληροί τα κριτήρια εισαγωγής στο Κολλέγιο καθώς και τα κριτήρια της Υποτροφίας Αριστείας να μπορεί να φοιτήσει σε ένα από τα σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών.

Σημειώνεται ότι οι οικογένειες των υποτρόφων μαθητών πρέπει να εξασφαλίσουν τη διαμονή των παιδιών στην Αθήνα για όλα τα έτη φοίτησής τους στο Κολλέγιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας εδώ.

Επιστροφή