Το Κολλέγιο στην 83η Δ.Ε.Θ.

Το Κολλέγιο στην 83η Δ.Ε.Θ.

Σεπ 10, 2018
Το Κολλέγιο δίνει το παρών για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το Κολλέγιο δίνει το παρών για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Φέτος τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Το Κολλέγιο συμμετέχει με δυναμισμό, εξωστρέφεια και τεχνογνωσία στο αμερικάνικο περίπτερο του Association of American Educational and Cultural Organizations in Greece (AAECG) που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (AMCHAM). 

Το Σχολείο μας εκπροσωπείται από τη Διευθύντρια Ανάπτυξης, Joann Ryding (εικονιζόμενη, πρώτη από αριστερά), η οποία έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες τη μακρά παράδοση, ιστορία καθώς και το μορφωτικό έργο του Κολλεγίου.

Στο περίπτερο του AAAECG συμμετέχουν και εκπρόσωποι των Anatolia College, Pinewood-American International School, American Farm School, Perrotis College, Fulbright Foundation Greece, American Community Schools (ACS), Pierce - The American College of GreeceΑμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα (ASCSA), College Year in Athens (CYA).

Επιστροφή