Φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη Tελετής Αποφοίτησης

Φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη Tελετής Αποφοίτησης

Ιουλ 9, 2018
Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ’ Λυκείου και του ΙΒ2,Η τελετή Αποφοίτησης της 11ης Ιουλίου 2018 αποτελεί εκδήλωση του Σχολείου που απευθύνεται σε ό

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ’ Λυκείου και του ΙΒ2,

Η τελετή Αποφοίτησης της 11ης Ιουλίου 2018 αποτελεί εκδήλωση του Σχολείου που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Κολλεγιακής Κοινότητας και θα καλυφθεί, όπως κάθε χρόνο, φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά, από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες – φωτογράφους του Σχολείου, οι οποίοι ακολουθούν τις ρητές οδηγίες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος αναφορικά με τη  λήψη και επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού της τελετής και είναι οι μόνοι που έχουν άδεια φωτογράφισης ή βιντεοσκόπησης στον χώρο της τελετής.

Φωτογραφίες και DVD της τελετής του Commencement 2018 μπορείτε να προμηθευθείτε:

  • Φωτογραφίες (διαστάσεων 20x25), προς €7 εκάστη, από το The Studio Art Project - VELVET (κ. Γιάννης Ιωνάς, τηλ. 210-323.5501, 210-324.5726). Για διευκόλυνση των γονέων, η επιλογή/παραγγελίαφωτογραφιών –από ένα πλήρες δειγματολόγιο– θα γίνεται σε αίθουσα στο ισόγειο του Μπενακείου (campus Ψυχικού), που θα παραχωρηθεί στο The Studio Art ProjectVELVET στην Αθήνα(από 16 Ιουλίου μέχρι και 20 Ιουλίου, 10:00-15:00). Μετά την 22η Ιουλίου η επιλογή/παραγγελία φωτογραφιών θα γίνεται στα γραφεία του The Studio Art Project - VELVET (Μιλτιάδου 17- 4ος όροφος, πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος, Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00).
  • DVD, προς €35, από τον κ. ΣταύροΠηρούνη(τηλ. 693-7400421).

 

Σημειώνεται, ότι το οπτικοακουστικό υλικό θα διατίθεται μόνο σε τελειοφοίτους και στους γονείς τους και όχι σε τρίτα πρόσωπα. Το υλικό διατηρείται στο Ε.Ε.Ι. για ιστορικούς/αρχειακούς λόγους, καθώς και στο αρχείο των συνεργατών – φωτογράφων, αποθηκευμένο σε ασφαλή ηλεκτρονικά μέσα, στα οποία ουδείς τρίτος έχει πρόσβαση και ουδεμία χρήση αυτού μπορεί να κάνει ο συνεργάτης, άνευ ρητής εντολής του Ε.Ε.Ι.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στο οπτικοακουστικό υλικό που σας αφορά, ή να ενημερωθείτε για το περιεχόμενο ή να ασκήσετε έτερα δικαιώματα (όπως περιορισμού ή εναντίωσης) κατ’ άρθρα 15επ. του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ε.Ε.Ι. (2106798146, [email protected]).  

Επιστροφή