Πρόγραμμα “Teachers Training Teachers”

Πρόγραμμα “Teachers Training Teachers”

Μαρ 17, 2018
Tα μαθήματα της επιτυχημένης σειράς Teachers Training Teachers (ΤΤΤ) του προγράμματος Educate the Educators άρχισαν και φέτος και θα επεκταθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18.

Tα μαθήματα της επιτυχημένης σειράς Teachers Training Teachers (ΤΤΤ) του προγράμματος Educate the Educators άρχισαν και φέτος και θα επεκταθούν καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών, που προσφέρει το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό ΄Ιδρυμα, (Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού).

Είναι ολιγόωρα μαθήματα/σεμινάρια (2- 6 διδακτικές ώρες) με πρακτικό χαρακτήρα και άμεση σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία και απευθύνονται στο προσωπικό του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, σε εθελοντική βάση, καθώς και σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές, που δεν εργάζονται στο ΕΕΙ. Από πέρυσι τα μαθήματα απευθύνονται και στους γονείς του ΕΕΙ, για θέματα ενδιαφέροντός τους.

Χώρος: Οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στο Ψυχικό

Ημέρα μαθημάτων: Σάββατο

Ελεύθερη είσοδος - απαραίτητη η εγγραφή

Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης 

Πληροφορίες & Εγγραφές: Π. Τσίγκου, Β. ΠλακούτσηςΤηλ.:  210 6798265, 210 6798105 email: [email protected]  Fax: 210-67.48.156 

Επιστροφή