Πρόκριση μαθητών στον διεθνή τελικό του International Competition for Young Debaters 2018

Πρόκριση μαθητών στον διεθνή τελικό του International Competition for Young Debaters 2018

Φεβ 13, 2018
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το International Competition for Young Debaters – Athens Round 2018, με συμμετοχή 64 ομάδων (128 ομιλητές) από σχολεία της Αθήνας.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το International Competition for Young DebatersAthens Round 2018, με συμμετοχή 64 ομάδων (128 ομιλητές) από σχολεία της Αθήνας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές μέχρι 15 ετών, και αποτελεί τον προκριματικό γύρο για την επιλογή των πέντε ομάδων από την Ελλάδα που θα συμμετέχουν στον διεθνή τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Oxford Union.

 Το ΕΕΙ εκπροσωπήθηκε από 16 μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω μαθητές για τις σημαντικές τους διακρίσεις στο διαγωνισμό:

Best Speaker:

 Μάντυ Αλευρά (Α’ Λυκείου, ΚΨ) 

Top 10 Speakers:

 Νίκη Αβραμίδου (Γ’ Γυμνασίου, ΚΨ), Νάντια Δουρίδα (Α’ Λυκείου, ΚΨ)Η Μάντυ Αλευρά και η Νάντια Δουρίδα κατέλαβαν την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη, και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διεθνή τελικό τον Απρίλιο. 

Επιστροφή