Διακρίσεις μαθητών του ΕΕΙ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Debate 2017

Διακρίσεις μαθητών του ΕΕΙ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Debate 2017

Σεπ 25, 2017
Οι μαθητές Μαριάννα Εμπέογλου (ΚΨ-IB) και Στέλιος Σκαβδής (ΚΨ-IB), οι οποίοι μόλις αποφοίτησαν από το Κολλέγιο, ήταν μέλη της πενταμελούς Ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate (World Schools Debating Championship), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 1-10 Αυγούστου 2017, στην Ινδονησία.

Οι μαθητές Μαριάννα Εμπέογλου (ΚΨ-IB) και Στέλιος Σκαβδής (ΚΨ-IB), οι οποίοι μόλις αποφοίτησαν από το Κολλέγιο, ήταν μέλη της πενταμελούς Ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate (World Schools Debating Championship), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 1-10 Αυγούστου 2017, στην Ινδονησία. Η Ελληνική ομάδα κατέλαβε τη 15η θέση στη συνολική κατάταξη των 52 χωρών που συμμετείχαν, φτάνοντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Παράλληλα με την κατάταξη της ομάδας, η Μαριάννα έλαβε τη σημαντική διάκριση της 9ης καλύτερης ομιλήτριας στην κατηγορία English as a Second Language. Η ομάδα συμμετείχε σε debate με χώρες από όλο τον κόσμο, και κέρδισε σημαντικούς γύρους εναντίων ισχυρών ομάδων με μεγάλη παράδοση στο debate, όπως της Σκωτίας και της Ουαλίας. Την ομάδα προετοίμασαν και συνόδευσαν φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δύο προπονητές Debate και Forensics του Κολλεγίου, η Καλλίνα Μπασλή και ο Θεόδωρος Ντουνιάς.

Επιστροφή