Κονσέρτο της Άνοιξης 2024

Απρ 8, 2024

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών το Κονσέρτο της Άνοιξης με τη συμμετοχή της College Symphony Orchestra, των Χορωδιών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Για πρώτη φορά, συμμετείχε σε μεγάλη συναυλία εκτός Κολλεγίου η Junior College Symphony Orchestra, με μαθητές Δημοτικού.

Πλήθος γονέων και μελών της Κολλεγιακής οικογένειας έδωσαν το «παρών» και απόλαυσαν επί σκηνής πάνω από 200 μαθητές και καθηγητές από 6 διαφορετικά μουσικά σχήματα του Σχολείου μας.

Προλόγισαν ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης και ο Διευθυντής του Ωδείου του Κολλεγίου Δημήτρης Παπαγιαννάκις, οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους όσοι εργάσθηκαν για τη διοργάνωση.

Σύντομη παρέμβαση έκανε η Λούλα Κέρτσικωφ, μέλος του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, η οποία σημείωσε πόσο σημαντικό είναι το έργο που γίνεται με τη διδασκαλία της Μουσικής στο Κολλέγιο.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια του μουσικού προγράμματος ήταν όταν η College Symphony Orchestra εμφανίστηκε ανάμεσα στους θεατές και συνόδευσε τους μικρότερους μαθητές που βρίσκονταν στη σκηνή στο κλασικό έργο «Ωδή στη Χαρά» του L. V. Beethoven.  

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δημήτρης Παπαγιαννάκις

Ενορχήστρωση Τραγουδιών: Στέφανος Τσοκάκης

Μουσική Διδασκαλία: Ελευθερία Βορριά, Φαίδων Βρυνιώτης, Φρόσω Γλύτσου, Σοφία Καμβύση, Μαρία Κομισοπούλου, Γιώργος Κρομμύδας, Άννα Λάκη, Βαγγέλης Λούτας, Μαρία Μαζαράκη, Νικολάι Μανωλικάκις, Δημήτρης Παπαγιαννάκις, Μαργαρίτα Σταθάκη, Αντωνία Τζουβάρα, Μελίνα Χαρικιοπούλου

Συντονισμός Εκδήλωσης: Δημήτρης Παπαγιαννάκις, Αναστασία Παπακωστοπούλου

Επιστροφή