Επιτυχίες μαθητών σε διεθνή και τοπικά Debate Championships

Επιτυχίες μαθητών σε διεθνή και τοπικά Debate Championships

Ιαν 29, 2019
Διεθνής διάκριση μαθητών του ΕΕΙ στο Eurasian Schools Debating Championship 2019Η ετήσια διεθνής μαθητική διοργάνωση Eurasian Schools Debating Champi

Διεθνής διάκριση μαθητών του ΕΕΙ στο Eurasian Schools Debating Championship 2019

Η ετήσια διεθνής μαθητική διοργάνωση Eurasian Schools Debating Championship 2019 πραγματοποιήθηκε στο Robert College της Κωνσταντινούπολης από τις 20 έως τις 25 Ιανουαρίου 2019 με τη συμμετοχή εκατόν σαράντα ομιλητών από έντεκα χώρες.

Δύο μαθητές του Κολλεγίου, μέλη του Ομίλου Forensics του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, συμμετείχαν στη διοργάνωση ως μέλη της Ελληνικής αποστολής. Η Αριάνα Λιναρά (ΙΒ2) και η Ιωάννα Ζερβάκη (IB1) προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διαγωνισμού και κατατάχθηκαν μεταξύ των 20 πρώτων ομιλητών, διάκριση εξαιρετικά σημαντική για το Σχολείο και το Ελληνικό μαθητικό debate.

Επιτυχίες μαθητών στο Moraitis Debate & Impromptu Cup 2019

Την Παρασκευή 18 & Σάββατο 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Moraitis Debate & Impromptu Cup 2019, με συμμετοχή 72 ομάδων (144 ομιλητές) από σχολεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το ΕΕΙ εκπροσωπήθηκε από 28 μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω μαθητές για τις σημαντικές τους διακρίσεις στο διαγωνισμό:

Winning Team: Γιώργος Αραβώσης (Γ’ Λυκείου, ΚΑ) & Μάντι Αλευρά (ΙΒ1)

Best Speaker: Γιώργος Αραβώσης (Γ’ Λυκείου, ΚΑ)

Top 10 Speaker: Μάντι Αλευρά (ΙΒ1)  Mi

Impromptu Speaking Finalist: Γιώργος Αραβώσης (ΓΛυκείου, ΚΑ)

Επιστροφή