Ανακοίνωση ανάληψης νέων διοικητικών θέσεων και καθηκόντων

Ανακοίνωση ανάληψης νέων διοικητικών θέσεων και καθηκόντων

Νοε 14, 2018
Tο Κολλέγιο καλωσορίζει τα στελέχη που ανέλαβαν νέες διοικητικές θέσεις και καθήκοντα στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα, με στόχο την βέλτιστη οργάνωση, την ανάπτυξη και προβολή του εκπαιδευτικού έργου του Σχολείου.

Tο Κολλέγιο καλωσορίζει τα στελέχη που ανέλαβαν νέες διοικητικές θέσεις και καθήκοντα στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα, με στόχο την βέλτιστη οργάνωση, την ανάπτυξη και προβολή του εκπαιδευτικού έργου του Σχολείου.

Ο κ. Απόστολος Αθανασόπουλος, επί χρόνια Διευθυντής του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, ανέλαβε την ενιαία θέση του Συνδιευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστή των Σχολικών Μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Με τον νέο αυτό ρόλο του ασκεί αποτελεσματικότερα τον συντονισμό της λειτουργίας του Κολλεγίου Αθηνών, Κολλεγίου Ψυχικού και Νηπιαγωγείου «Ιωάννης Μ. Καρράς». Συνεργάζεται στενά με τους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων και τον Διευθυντή/President του Κολλεγίου Richard L. Jackson.

Ο κ. Δημήτρης Καραμάνος –ο οποίος αποχώρησε από τις θέσεις του ως επικεφαλής του Προγράμματος Υποτροφιών και του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων– ανέλαβε καθήκοντα Συμβούλου του Προέδρου του Δ.Σ., της Διεύθυνσης του Κολλεγίου και άλλων τομέων δραστηριότητας του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Η κα Joann Ryding Beltes ανέλαβε τη νεοσύστατη θέση της Διευθύντριας του Development Office και ηγείται των προσπαθειών για την συγκέντρωση πόρων στην Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού, με σκοπό τη στήριξη των στρατηγικών στόχων του Κολλεγίου. Η κα Ryding συνεργάζεται στενά με τον Διευθυντή/President, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Επιτρόπων (Board of Trustees) για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων.Σπούδασε στο Mount Holyoke College και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης (Masters of Library and Information Science). Είναι ανώτατο εκτελεστικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα και την εύρεση πόρων για τη στήριξη της εκπαίδευσης. Επί 30 χρόνια, εργάζεται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 10 ως αντιπρόεδρος και υπεύθυνη για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη, την επικοινωνία και τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένων Πολιτειών. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στις Η.Π.Α. ως ακαδημαϊκή διευθύντρια για διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα ανταλλαγής και προγράμματα διδασκαλίας.Η κα Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη ανέλαβε τον νεοσύστατο ρόλο της Διευθύντριας Marketing & Επικοινωνίας για τον σχεδιασμό και την επίβλεψη μιας ενιαίας επικοινωνιακής στρατηγικής και εταιρικής ταυτότητας για το Σχολείο. Πρωταρχικός της στόχος είναι η ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων και η δημιουργία κατάλληλων ευκαιριών προβολής του Σχολείου και των επιτευγμάτων του σε διεθνές επίπεδο. Η κα Αϊβαλιώτη συνεργάζεται στενά με τον Διευθυντή/President και το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και με όλες τις διευθύνσεις και σχολικές μονάδες του Κολλεγίου. Σπούδασε στο Pierce College - The American College of Greece και συνέχισε τις σπουδές της στο Deree College (Double Major Bachelor of Science in Marketing & Business Administration). Ταυτόχρονα εργάστηκε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Marketing των γνωστών πολυεθνικών Kraft Foods και ΕΛΑΙΣ - Unilever Hellas. Εν συνεχεία, έφυγε για την Αμερική όπου και φοίτησε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Northeastern στη Βοστώνη (Full-Time Global Corporate Master in Business Administration, D'Amore-McKim School of Business). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, επιλέχθηκε από την διεθνούς φήμης πολυεθνική εταιρία, The Gillette Company, Procter & Gamble και εργάστηκε στο τμήμα στρατηγικής παγκόσμιας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ στη Βοστώνη. Η Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη κατείχε σημαντικές θέσεις σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Αμερική (Νέα Υόρκη, Βοστώνη), τη Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχει διατελέσει υψηλό στέλεχος σε σημαντικές πολυεθνικές όπως η L'Oreal Paris, αλλά και σε εταιρείες Μέσων Ραδιοτηλεοπτικής Ενημέρωσης όπως NBC Universal Media, Paramount Pictures/Viacom, καθώς και στον όμιλο ANT1.

 

Επιστροφή