Τελετές Αγιασμών 2018

Τελετές Αγιασμών 2018

Σεπ 11, 2018
Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τις τελετές Aγιασμού σε όλες τις Σχολικές μονάδες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τις τελετές Aγιασμού σε όλες τις Σχολικές μονάδες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Στους χαιρετισμούς τους, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ Νικόλαος Τσαβλίρης, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Richard Jackson και ο Συνδιευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ Απόστολος Αθανασόπουλος ευχήθηκαν στους μαθητές καλή αρχή και καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά. Το πρωί έγινε στο στάδιο «Αλέξανδρος Αθανασιάδης» στην Κάντζα, ο Αγιασμός των Δημοτικών Σχολείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού. Τους μαθητές καλωσόρισαν με τη σειρά τους, οι Διευθυντές του Μποδοσακείου και του Λατσείου κ.κ. Ζάχος Λουκάς και Δημήτρης Σιαμόπουλος.

 

Στα προπύλαια του Μπενακείου Διδακτηρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Γυμνασίων και Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού.

 

Στο Νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς», τους μικρούς μαθητές καλωσόρισε η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, κ. Τατιάνα Γκούσκου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός.

Επιστροφή