Workshop για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Workshop για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μαρ 8, 2017
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, το Κολλέγιο Αθηνών και το Κολλέγιο Ψυχικού, συνδιοργάνωσαν μαζί με την Αμερικανική Πρεσβεία των Η.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, το Κολλέγιο Αθηνών και το Κολλέγιο Ψυχικού, συνδιοργάνωσαν μαζί με την Αμερικανική Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, ειδική εκδήλωση και Workshop για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Suzanne Lawrence στον χαιρετισμό της, μίλησε για την εφετινή καμπάνια #Be Bold For Change, καθώς και τη σημασία της επιχειρηματικότητας στη σημερινή εποχή σε ό,τι αφορά τον ρόλο της γυναίκας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο President Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, καθηγητής Σπύρος Πολλάλης τόνισε την ανάγκη οι γυναίκες να μάχονται οι ίδιες για τα δικαιώματά τους και να μην δέχονται φραγμούς και όρια στον αγώνα για μία πιο δίκαιη κοινωνία.

Στη συνέχεια μαθήτριες του Κολλεγίου συμμετείχαν στο Workshop που παρουσίασε η κ. Ιωάννα Φωτοπούλου, επιχειρηματίας και από τους συνιδρυτές της εταιρείας Simple Rocks, με στόχο την ενίσχυση της ιδέας της επιχειρηματικότητας ως μέσου για ίσα δικαιώματα και ίσες φιλοδοξίες. Οι ομάδες δημιούργησαν νέες επιχειρηματικές ιδέες που μπορούν να γίνουν πράξη, μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα.

Επιστροφή