Τα Nέα μας

MYP Personal Project Exhibition του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Μαϊ 21, 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό MYP Personal Project Exhibition στο Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού, όπου οι μαθητές της A’ Λυκείου (ΜΥΡ Υear 5) παρουσίασαν τις εξαιρετικές εργασίες τους. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την κορύφωση της αφοσίωσης των μαθητών και της ενασχόλησής τους με την ερευνητική διαδικασία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι γονείς που παρευρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρωτότυπα έργα των παιδιών τους και να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες και τις δεξιότητες που ανέπτυξαν. Οι μαθητές μας παρουσίασαν το αποτέλεσμα των εργασιών τους, οι οποίες κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και αντικειμένων, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους, την κριτική τους σκέψη και την ικανότητά τους στην έρευνα και την επίλυση προβλημάτων.

Το MYP Personal Project αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα του Προγράμματός μας, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους σε βάθος και να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για τη μελλοντική τους πορεία, τόσο σε ακαδημαϊκά όσο και προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για την αφοσίωση και την υπευθυνότητα που επέδειξαν. Ανυπομονούμε για τις επόμενες καινοτόμες ιδέες που θα αναδειχθούν μέσω του Personal Project.

Επιστροφή