Τα Nέα μας

Έκθεση IB DP Arts 2023

Απρ 10, 2023

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 είχαμε τη χαρά να πραγματοποιηθεί η ετήσια παρουσίαση των έργων των τελειοφοίτων του International Baccalaureate Diploma Programme του Κολλεγίου Ψυχικού, που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων των Εικαστικών Τεχνών, της Μουσικής και του Θεάτρου. Η παρουσίαση έγινε στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στην Ν. Ιωνία.

Πρόκειται για την επίσημη έκθεση που πραγματοποιούν οι τελειόφοιτοι που παρακολούθησαν μαθήματα του τομέα Arts του IB DP, με έργα που αντικατοπτρίζουν τη δική τους ματιά στον σύγχρονο κόσμο. Αποτελείται από ξεχωριστές εκθέσεις για κάθε μαθητή, τις οποίες έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι.

Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισαν ο ΙΒ DP Coordinator, κ. Α. Αποστόλου και η Arts Subject Group Coordinator του IB DP, καθηγήτρια Εικαστικών Τεχνών και Φιλμ, κ. Β. Καρβούνη.

Η έναρξη της εκδήλωσης πλαισιώθηκε από την College Symphony Orchestra υπό την καθοδήγηση του κ. Δ. Παπαγιαννάκι. Στη συνέχεια, οι μαθητές Μουσικής του IB DP με συνοδεία επαγγελματιών μουσικών εκτέλεσαν ζωντανά τα έργα που έχουν συνθέσει στο πλαίσιο του μαθήματος του ΙΒ DP Music.

Την τελετή των εγκαινίων έκλεισε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης '75, ο οποίος μίλησε για την έμφαση στις Τέχνες που δίδεται διαχρονικά από το Σχολείο μας. 

Επιστροφή