Τα Nέα μας

Αλλαγές στην Ηγεσία του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Κολλεγίου στις ΗΠΑ

Αλλαγές στην Ηγεσία του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Κολλεγίου στις ΗΠΑ

Μαρ 20, 2023

Το Συμβούλιο των Επιτρόπων του Κολλεγίου στις ΗΠΑ ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στην ηγεσία του:

Μετά από 31 χρόνια ως μέλος του Συμβουλίου των Επιτρόπων, εκ των οποίων 4 χρόνια ως Ταμίας και 23 χρόνια ως Πρόεδρος, ο κ. Αλέξανδρος Μίχας '76 παραιτήθηκε από Πρόεδρος και αποσύρθηκε από το Συμβούλιο.

Το Συμβούλιο των Επιτρόπων εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Αντωνιάδη. Ο κ. Αντωνιάδης (Athens College Valedictorian '80), εντάχθηκε στο Συμβούλιο το 2017 και είναι Tαμίας του από το 2018. Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της PlaneSense, Inc., μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες μερισματικής ιδιοκτησίας (fractional ownership) αεροσκαφών  παγκοσμίως.

Ο κ. Αντωνιάδης είναι κάτοχος Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης (ETH Zurich) και μεταπτυχιακού σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με Διάκριση από το Harvard Business School.

Ο κ. Robert McCabe παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος και αποσύρθηκε από το Συμβούλιο των Επιτρόπων, μετά από 52 χρόνια ως μέλος του Συμβουλίου, εκ των οποίων τα 23 ως Αντιπρόεδρός του.

Νέος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων ορίστηκε ο κ. Πέτρος Σαμπατακάκης '65.

Νέος Ταμίας του Συμβουλίου των Επιτρόπων ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Πούλιας '91.

Το Συμβούλιο των Επιτρόπων του Κολλεγίου στις ΗΠΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος δράττονται της ευκαιρίας για να ευχαριστήσουν τον κ. Mίχα και τον κ. McCabe για την ηγεσία, τη μακροχρόνια υπηρεσία και την ανυπολόγιστη προσφορά τους στο Σχολείο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Συμβούλιο των Επιτρόπων του Κολλεγίου στις ΗΠΑ, δείτε εδώ.

Γιάννης Μανουηλίδης '76

Γραμματέας του Συμβουλίου των Επιτρόπων

Επιστροφή