Τα Nέα μας

Συμμετοχή της Ομάδας Ρομποτικής του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στον Διαδικτυακό Διαγωνισμό Προγραμματισμού κι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WRO Hellas

Συμμετοχή της Ομάδας Ρομποτικής του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στον Διαδικτυακό Διαγωνισμό Προγραμματισμού κι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WRO Hellas

Απρ 5, 2021

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας, με εκπρόσωπο την ομάδα Ρομποτικής του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού, συμμετέχει στον Διαδικτυακό Διαγωνισμό Προγραμματισμού κι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης WRO Hellas.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 25 Μαρτίου έως και 25 Απριλίου και η ομάδα του Σχολείου μας θα διαγωνιστεί στην κατηγορία Scratch Advanced (Animation) με θέμα: «Οι μεγάλες στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821».

Στον διαγωνισμό οι διαγωνιζόμενες ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι Youtube  του WRO Hellas, με νικήτρια ομάδα να είναι αυτή που θα πάρει τα περισσότερα like στο Υoutube.

Η ομάδα Ρομποτικής, με την καθοδήγηση του Καθηγητή Πληροφορικής  κ. Θ. Παπαθανασίου,  εργάστηκε με συνέπεια, κέφι και άψογη συνεργασία για να δημιουργήσει την αξιόλογη προσπάθειά της.

Το video της συμμετοχής μας στον διαγωνισμό του WROHellas, βρίσκεται ήδη στο επίσημο κανάλι του WRO στο youtube είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να υποστηρίξει τη συμμετοχή μας. Αν λοιπόν σας αρέσει η προσπάθεια των μαθητών μας, υποστηρίξτε την κάνοντας like.

Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας πάνω στο link, βλέποντας το video μας και επιλέγοντας το κουμπί thumbs up.

https://www.youtube.com/watch?v=_Iuu2GY56Bk&list=PLJQlUrCWOlJ4zga5bqt2t8GN5VGXbOjzz&index=11&ab_channel=WROHellas

Επιστροφή