Τα Nέα μας

Διαδικτυακή συνάντηση του Διευθυντή/President του Κολλεγίου Αθηνών και του Προέδρου του ΣΑΚΑ με συναποφοίτους

Μαρ 30, 2021

Το Σάββατο, 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του Διευθυντή/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητή Κώστα Συνολάκη ’75 με τον Πρόεδρο του ΣΑΚΑ Κωνσταντίνο Παπαδιαμάντη ’78, οι οποίοι συζήτησαν με συναποφοίτους τους από όλον τον κόσμο για το μέλλον του Σχολείου και τις διαχρονικές σχέσεις του με τους αποφοίτους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΣΑΚΑ και τα Chapters του στο εξωτερικό.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο κ. Συνολάκης μίλησε για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει από τον περασμένο Ιούλιο στο Κολλέγιο και ανέπτυξε το όραμά του για το μέλλον του Σχολείου. Αντίστοιχα, ο κ. Παπαδιαμάντης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του ως Προέδρου του ΣΑΚΑ, τονίζοντας τον σπουδαίο ρόλο των Chapters που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και που μόνο στόχο έχουν να φέρουν τους αποφοίτους του Κολλεγίου από διάφορες γωνιές του κόσμου κοντά.

 

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Συνολάκης και Παπαδιαμάντης απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έθεσαν διαδικτυακά οι συναπόφοιτοί τους. Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές, οι οποίες εξέφρασαν την ελπίδα να επαναληφθούν παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν ο Μιχάλης Κοσμίδης ‘78 - Organizing Committee ΣΑΚΑ UK Chapter: Δημοσιογράφος & Διευθυντής Σπουδών Δημοσιογραφίας στο London South Bank University και η Μισυρλένα Εγκολφοπούλου ‘09 - Organizing Committee ΣΑΚΑ USA Chapter: Δημοσιογράφος, Bloomberg News.

Επιστροφή