Τα Nέα μας

Αποσπάσματα ομιλιών από την 91η Τελετή Αποφοίτησης - Commencement 2020

Ιουλ 10, 2020

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η 91η Τελετή Αποφοίτησης – Commencement 2020, η οποία διενεργήθηκε εφέτος, λόγω των συνθηκών, με περιορισμένο αριθμό παρισταμένων. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Νικόλαος Τσαβλίρης, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών κ. Richard Jackson, ο οποίος απένειμε και το President's Award στον Αθανάσιο Μαρτίνο '68 για την πολύτιμη, ουσιαστική και διαχρονική συνεισφορά του στο Κολλέγιο. Ο κ. Jackson στην ομιλία του, που ήταν και η τελευταία με την ιδιότητα του Διευθυντή/President, προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του για την περίοδο 2017 – 2020.

Ομιλία Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Ν. Τσαβλίρη

 

Ομιλία Διευθυντή/President R. Jackson και απονομή του President's Award 2020

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Κώστας Συνολάκης '75, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή/President του Κολλεγίου τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020. 

 

Κεντρικός ομιλητής της 91η Τελετή Αποφοίτησης ήταν ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη χώρα μας, Geoffrey Pyatt, ο οποίος μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος συμβούλευσε τους αποφοίτους να γνωρίσουν τον κόσμο και να προσπαθήσουν να χτίσουν γέφυρες συνεννόησης και συνεργασίας με άλλους ανθρώπους προκειμένου να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Ο Συνδιευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής των Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Απόστολος Αθανασόπουλος παρουσίασε τους Salutatorians και Valedictorians του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού για το 2020 και ανακοίνωσε τους νικητές των επάθλων Homer Davis, Howland, Δέλτα, Alexander Petrelis - Perry, Γονέων, Αθλητικών βραβείων, τις διακρίσεις «Μετά πλείστου επαίνου» καθώς και τα βραβεία Γυμνασίου «εις μνήμην Μποδοσάκη-Αθανασιάδη» και «εις μνήμην Ιωάννη Λάτση».

Commencement 2020

Ο Διευθυντής του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστος Κωνσταντόπουλος και η Διευθύντρια του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Αναστασία Παπακωστοπούλου απευθύνθηκαν στους τελειοφοίτους των δύο Σχολείων και ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή των διπλωμάτων.

 

Συγχαρητήρια στους αποφοίτους της τάξης του 2020! Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και την μετέπειτα πορεία τους!

Επιστροφή