Τα Nέα μας

Βράβευση του Σχολείου μας από την Οργάνωση "Μαζί για το Παιδί"

Βράβευση του Σχολείου μας από την Οργάνωση "Μαζί για το Παιδί"

Ιαν 29, 2020

Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, το Κολλέγιο Αθηνών βραβεύθηκε για τη συνεχή στήριξη και προσφορά του από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατά την 7η Τελετή Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη. 

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε συστηματική βάση. 

Το Κολλέγιο ήταν ανάμεσα σε δεκάδες ιδρύματα, εταιρείες και φίλους που στηρίζουν κάθε χρόνο στο σημαντικό έργο της Ένωσης. Τα βραβεία απένειμε η Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κα Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα. Εκ μέρους του Κολλεγίου, το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής/President κ. Richard Jackson.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Κολλεγίου Αθηνών, για τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, κάθε χρόνο διοργανώνονται δράσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, με στόχο τη συνεισφορά στο σημαντικό έργο του «Μαζί για το Παιδί». 

 

Επιστροφή