Επετειακά Reunions 50 και 25 ετών

Οκτ 13, 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επετειακά reunions τάξεων για τα 50 και 25 χρόνια από την αποφοίτησή τους, στα οποία ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ΄75 υποδέχθηκε τους αποφοίτους πίσω στο Σχολείο. Σύμφωνα με την παράδοση των επετειακών τάξεων, τα reunions είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 και την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, ο κ. Συνολάκης υποδέχθηκε στην οικία του τους αποφοίτους της Τάξης του 1972 και του 1971 αντίστοιχα για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την αποφοίτησή τους, παρουσία παλαιών καθηγητών και στελεχών του Σχολείου. Ήταν δύο βραδιές γεμάτες νοσταλγία, κέφι και συγκίνηση που γύρισε τους συμμετέχοντες πίσω στις σχολικές ημέρες και θύμισε σε όλους αυτά που ενώνουν τους αποφοίτους του Σχολείου μας. Καθοριστική ρόλο στη διοργάνωση είχαν οι Class Agents Γ. Καλόγνωμος, Ν. Σημαντήρας (Τάξη 1971) και Μ. Τηνιακός, Ν. Φριλίγκος, Α. Δημακόπουλος (Τάξη 1972) σε συνεργασία με το Development Office. Τα reunions ολοκληρώθηκαν με την παραδοσιακή φωτογράφιση στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου αλλά και με αγαπημένα τραγούδια των μαθητικών χρόνων των αποφοίτων.

Την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, ο Διευθυντής/ President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ΄75 υποδέχθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ τους αποφοίτους της Τάξης του 1997γ-1998Δ και International Baccalaureate ’98 για τον εορτασμό της επετείου των 25 ετών από την αποφοίτησή τους. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμαθητές να βρεθούν μεταξύ τους και με παλαιούς καθηγητές και στελέχη του Σχολείου και να ενημερωθούν για τα νέα του Κολλεγίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν διαδικτυακά και κάποιοι απόφοιτοι από το εξωτερικό. Καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση είχαν οι Class Agents της Τάξης, Δέσποινα Αγαπαλίδη '97γ, Φαίη Καρέλλα '97γ, Όλγα Μιχαλοπούλου '97γ και Αλεξάνδρα Τσαβλίρη '98Δ σε συνεργασία με το Development Office. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παραδοσιακή φωτογράφιση στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου. Ακολούθησε πάρτι στη Λέσχη. 


Επιστροφή