Η Συντονιστική Ομάδα του Alumni Fund Drive συζητά με τους επικεφαλής Κολλεγίου & ΣΑΚΑ

Φεβ 25, 2022

Την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) η τρίτη συνάντηση της νεοσύστατης Συντονιστικής Ομάδας της Επιτροπής Αποφοίτων – Alumni Fund Drive (AFD) για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών με τη συμμετοχή του Διευθυντή/President Καθηγητή Κώστα Συνολάκη ’75, του Προέδρου του ΣΑΚΑ Αριστείδη Πίττα ’78 και στελεχών του Σχολείου.

Τη συνάντηση διοργάνωσε το Development Office, στο οποίο υπάγεται η δράση των ομάδων εθελοντών Fund Drive και τη συζήτηση συντόνισε η Executive Director of Development Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου.

Ο Πρόεδρος του AFD Δημήτρης Βαμβακόπουλος ’64 ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις δράσεις της Επιτροπής κατά την περίοδο της πανδημίας και τα επόμενα βήματα. Οι απόφοιτοι Class Agents ενημερώθηκαν για τη στρατηγική, τις δράσεις και τις επιτυχίες του Σχολείου, καθώς και για το πλαίσιο εντατικότερης συνεργασίας με τον ΣΑΚΑ σε όλα τα επίπεδα και μοιράσθηκαν σκέψεις, απορίες και προτάσεις. Κοινός στόχος παραμένει η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των αποφοίτων και με το Σχολείο τους και η περαιτέρω κινητοποίησή τους για τη στήριξη του έργου του.

Η Συντονιστική Ομάδα του AFD συστάθηκε τον Ιούλιο του 2021. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με όλους τους Class Agents.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ομάδας ξεναγήθηκαν στην εντυπωσιακή έκθεση «Ελληνική Σημαία: Ένα Σύμβολο – 200 Αντικείμενα» που φιλοξενείται στο Θέατρο του Κολλεγίου, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζονται επίσης έργα μαθητών από το Κολλεγιακό αφιέρωμα «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης»

Επιστροφή