Ενημέρωση για το πρόγραμμα Forensics 2022-2023

Σεπ 20, 2022

Αγαπητοί γονείς,


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την Ομάδα των Forensics, που απευθύνεται σε μαθητές του Λυκείου.

Το πρόγραμμα Forensics στοχεύει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των ρητορικών ικανοτήτων των μαθητών στην αγγλική γλώσσα.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 15:40 – 16:55 για το Group Discussion, Ιmproptu Speaking, Original Oratory*, Duet Acting* and Oral Interpretation of Literature* και κάθε Σάββατο (11:00-13:30 για τα νέα μέλη, & 13:30-16:00 για τους προχωρημένους) για Debate.  

*Για τα events αυτά υπάρχει η δυνατότητα, σε συνεννόηση με τον/-ην μαθητή/-ήτρια, να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις κάθε Τρίτη  15:40 – 16:55.

Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ή περισσότερα Forensics events.

Πέραν των εβδομαδιαίων συναντήσεων, τα μέλη της ομάδας μπορεί να εκπροσωπήσουν το Σχολείο σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε διασχολικό επίπεδο, από προπονητές και καθηγητές του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού. Για τη συμμετοχή ενός μαθητή είναι απαραίτητη και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας μέσω e-Apply [link] .

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Παρακαλούνται οι γονείς να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέσω E-Apply.

Η 1η συνάντηση του Debate  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στη Βιβλιοθήκη.

Η 1η συνάντηση των Forensics θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου (οι αίθουσες θα ανακοινωθούν μέσω email προς τους εγγεγραμμένους μαθητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Forensics Office μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kbasli@athenscollege.edu.gr ή τηλεφωνικά: 210 6798 261.

Επιστροφή