Πρόκριση μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στον Διεθνή Σχολικό Διαγωνισμό EU-Conexus

Απρ 2, 2024

Η ομάδα του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού πήρε μέρος στον Εθνικό Μαθητικό Διαγωνισμό "4th edition of International EU-CONEXUS School Contest  - Think Smart, Create Green" που διεξήχθη τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 και προκρίθηκε στον Διεθνή Τελικό, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024.

Η ομάδα του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού απαρτίζεται από τους εξής μαθητές/μαθήτριες του Περιβαλλοντικού Ομίλου: Παπαδάκη Αικατερίνη, Περτσεμλίδη Μαρία Ελένη, Πετρόπουλο Κωνσταντίνο, και Πολίτη Ζωή. Με την καθοδήγηση της επιβλέπουσας καθηγήτριας κ. Αγγελικής Ζούπα, οι μαθητές δημιούργησαν μία επιχείρηση με στόχο τη βιώσιμη εκμετάλλευση απορριμμάτων.

Τον διαγωνισμό οργανώνει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Αειφόρο Διαχείριση της Αστικής Παράκτιας Ζώνης EU-CONEXUS και ενθαρρύνει τους μαθητές/μαθήτριες να σκεφτούν κριτικά και δημιουργικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κυκλική οικονομία και τις τεχνολογίες μιας έξυπνης πόλης. 

Συγχαίρουμε τους μαθητές/μαθήτριές μας για τη διάκρισή τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού! 

Επιστροφή