Εκδήλωση Τιμώντας τον Δάσκαλο

Ιαν 31, 2023

Μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών στην Κάντζα η ετήσια εκδήλωση «Τιμώντας τον Δάσκαλο», προς τιμήν των εργαζομένων του Σχολείου που συνταξιοδοτήθηκαν τα έτη 2020, 2021 και 2022.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών κ. Γιάννης Καλογεράς, ο οποίος παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και μουσική από τη Μικρά Ασία.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75, ο οποίος προλόγισε τον ομιλητή της εκδήλωσης Ακαδημαϊκό Καθηγητή κ. Πασχάλη Κιτρομηλίδη. 


Ο Διευθυντής/President απένειμε τα Πιστοποιητικά Παιδαγωγικής Κατάρτισης σε εκπαιδευτικούς του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που είχαν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα αυτό τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια απένειμε αναμνηστικά δώρα στους συνταξιούχους του ΕΕΙ μαζί με τον Συνδιευθυντή του Κολλεγίου και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο και τον Συντονιστή Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο. 

Επιστροφή