Ομιλία του Δρ Φυτιάνου για το Περιβάλλον στον 21ο αιώνα

Νοε 28, 2022

Την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ομιλία του Δρ Γεωργίου Φυτιάνου, Καθηγητή του Τμήματος Περιβαλλοντικής Επιστήμης του Perrotis College της Θεσσαλονίκης στους μαθητές των Περιβαλλοντικών Ομίλων των Γυμνασίων και Λυκείων του Κολλεγίου, με θέμα «Το περιβάλλον στον 21ο αιώνα - Πώς η επιστήμη μπορεί να σώσει το περιβάλλον». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών μας για περιβαλλοντικά θέματα. Τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία και απηύθυναν πολλές ερωτήσεις στον Δρ Φυτιάνο.

Σύντομο χαιρετισμό προς τους μαθητές απηύθυνε ο Πρύτανης του Perrotis College Δρ Κωνσταντίνος Ρότσιος. Την ομιλία παρακολούθησε επίσης η κ. Άννυ Ευσταθίου, γονέας του Κολλεγίου και μέλος των Trustees του Perrotis College.

Τον Πρύτανη και τον Καθηγητή του Perrotis College καλωσόρισαν οι Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού.

Το Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences είναι το τριτοβάθμιο τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Προετοιμάζει τους σπουδαστές του στη διοίκηση επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, την τεχνολογία τροφίμων, τη γεωργία ακριβείας και τη διατήρηση φυσικών πόρων. 

Επιστροφή