Έναρξη Ειδικών Προγραμμάτων 2022-23

Σεπ 20, 2022

Ψυχικό, 20 Σεπτεμβρίου 2022

 

Έναρξη δραστηριοτήτων Ειδικών Προγραμμάτων του Δημοτικού

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δραστηριότητες των Ειδικών Προγραμμάτων στο Δημοτικό, αρχίζουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

·           Ξένες Γλώσσες (Γαλλικά-Γερμανικά-Κινεζικά) την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

·           Ωδείο Κολλεγίου από τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 (σύμφωνα με την ημέρα που έχετε δηλώσει για την πραγματοποίηση του μαθήματος)

·           Αθλητικά από τη  Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 (σύμφωνα με την ημέρα που έχετε δηλώσει για την πραγματοποίηση του μαθήματος)

·           Σκάκι την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

·           STEM την  Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να μπορέσουν οι μαθητές να ξεκινήσουν τις παραπάνω ημερομηνίες είναι  απαραίτητη η αποστολή του Δελτίου Εγγραφής δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη της δραστηριότητας. 

 

Αιτήματα για τυχόν χρήση λεωφορείων υποβάλλονται από το γονέα απευθείας στο Τμήμα Μεταφοράς του Κολλεγίου.  Για τη δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην απογευματινή μεταφορά, για τις στάσεις και τα απογευματινά δρομολόγια μπορείτε να συνδεθείτε στο portal του Κολλεγίου στα «Σχετικά Αρχεία» (www.athenscollege.edu.gr).  Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Τμήμα Μεταφοράς στα τηλ. 210-67.98.189 και 210-67.98.268.

 

Σε περίπτωση που εκτάκτως το παιδί σας δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα παρακαλούμε όπως ενημερώνετε τις Γραμματείες, για το Δημοτικό ΚΑ (Μποδοσάκειο) την κ. Στέλλα Τζέτη, stzeti@athenscollege.edu.gr  τηλ. 210.6798100 – εσωτ. 52209 και για το Δημοτικό ΚΨ (Λάτσειο) την κ. Λίνα Γκούμα, egkouma@athenscollege.edu.gr  τηλ. 210.6798100 – εσωτ. 51119.  

 

Εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση λεωφορείων μετά τη λήξη των μαθημάτων των Ειδικών Προγραμμάτων:

·           Για το Δημοτικό ΚΨ (Λάτσειο)

Οι γονείς των μαθητών του Λατσείου που δεν χρησιμοποιούν απογευματινά λεωφορεία και μεταφέρουν είτε οι ίδιοι, είτε με άλλα μέσα τα παιδιά τους μετά τη λήξη των Ειδικών Προγραμμάτων θα λάβουν ειδική κάρτα  αναχώρησης Ι.Χ., αφού συμπληρώσουν το έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ» (συνάπτεται) και να το προωθήσουν στην κ. Λίνα Γκούμα.   

 

·           Για το Δημοτικό ΚΑ (Μποδοσάκειο)

Οι γονείς των μαθητών του Μποδοσακείου, εφόσον δεν έχουν δηλώσει σχολικό για την αποχώρηση των παιδιών θα λάβουν ειδική κάρτα  αναχώρησης Ι.Χ. από την κ. Στέλλα Τζέτη.   

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

 

Από τη Διεύθυνση

Επιστροφή