93η Τελετή Αποφοίτησης

Ιουλ 15, 2022

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Ιουλίου η 93η Τελετή Αποφοίτησης – Commencement 2022. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, στην Τελετή Αποφοίτησης παρευρέθησαν εκτός από τους γονείς και προσκεκλημένοι των τελειοφοίτων, καθώς και παλαιοί απόφοιτοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου και ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75, Ακαδημαϊκός, ο οποίος απένειμε και το President's Award στην κ. Άλκηστη Τρίχα, μέλος του ΕΕΙ, για την πολύτιμη, ουσιαστική και διαχρονική συνεισφορά της στο Κολλέγιο.

Χαιρετισμός Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΕΙ κ. Αννίκας Παπαντωνίου


Χαιρετισμός Διευθυντή/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητή Κώστα Συνολάκη, Ακαδημαϊκού

Απονομή President’s Award 2022 στο μέλος του ΕΕΙ, κ. Άλκηστη Τρίχα

 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Αντικυβερνήτης της Πολιτείας της Καλιφόρνιας κ. Ελένη Κουναλάκη.


Ακολούθησε η απονομή των διακρίσεων και των βραβείων προς τους τελειοφοίτους από τον Γενικό Συντονιστή Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Χρήστο Παπανικολάου, ο οποίος απηύθυνε και αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την Τάξη του 2022.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού κ. Αριστείδης Πίττας ’78, ο οποίος απένειμε το Έπαθλο Homer Davis, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισε τους τελειοφοίτους στην οικογένεια του ΣΑΚΑ.

Χαιρετισμός Προέδρου του ΣΑΚΑ κ. Αριστείδη Πίττα

 

Η απονομή των διπλωμάτων προς τους τελειοφοίτους έγινε από τον Συντονιστή Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντή του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο και τον Συντονιστή Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο.

 

Την εκδήλωση έκλεισε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και απόφοιτος του Σχολείου κ. Νίκη Κεραμέως ’98, η οποία απέστειλε μήνυμα στους τελειοφοίτους, μοιράσθηκε εμπειρίες από τα μαθητικά της χρόνια και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους.

Χαιρετισμός Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως


Παρακολουθήστε βιντεοσκοπημένη, ολόκληρη την 93η Τελετή Αποφοίτησης – Commencement 2022*

Θερμά συγχαρητήρια στην τάξη του 2022!

Συγχαίρουμε και τους/τις τελειοφοίτους που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Τελετή Αποφοιτήσεως:

Κολλέγιο Αθηνών

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΛΟΥΡΙΔΑΣ


Κολλέγιο Ψυχικού Γενικό Λύκειο

ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ μετά πολλού επαίνου

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΗΝΑΓΙΑ μετά πλείστου επαίνου


IBDP

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ έπαινος Καλλιτεχνικών

ΛΕΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΙΛΙΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και υγεία σε όλους τους αποφοίτους μας!

 

*Για το DVD της 93ης Τελετής Αποφοίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Πηρούνη (τηλ. 6937400421, www.photoart.com.gr/kollegio-2022)

Επιστροφή