Εναρκτήρια Συνεδρίαση Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων ΕΕΙ

Σεπ 3, 2021

Την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Εναρκτήρια Συνεδρίαση Εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο IC Hall με παρόντες μόνον τους ομιλητές και μεταδόθηκε απευθείας μέσω του Διαδικτύου σε όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Σχολείου.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο  Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αλέξανδρος Φυλακτόπουλος και ο Γενικός Συντονιστής των Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Χρήστος Παπανικολάου.

 

Ακολούθησε η ομιλία του Υπεύθυνου της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου Αθηνών κ. Αντωνίου Μακρή με τίτλο: «Πανδημία και Εμβολιασμός».


Στη συνέχεια η Διασχολική Συντονίστρια Ψυχοπαιδαγωγικού Τμήματος και Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Κολλεγίου Αθηνών κ. Μάγια Αλιβιζάτου ανέπτυξε το θέμα: «Στηρίζοντας τον εαυτό μας και τους μαθητές μας στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς».

Ο Διευθυντής Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας του Κολλεγίου κ. Χρυσόστομος Συμεωνίδης μίλησε για το θέμα: «Μαθητική Συνύπαρξη και Αλληλεγγύη».

Επιστροφή