Bookwave 2021: Οι μαθητές του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών συμμετέχουν στο "κύμα" βιβλίων

Bookwave 2021: Οι μαθητές του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών συμμετέχουν στο "κύμα" βιβλίων

Φεβ 28, 2021

Για άλλη μια χρονιά, όγδοη αισίως, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών στήριξαν με τις προσφορές τους  το έργο της εθελοντικής οργάνωσης Library4all. 

Σκοπός της οργάνωσης είναι η υποστήριξη των βιβλιοθηκών των Νηπιαγωγείων της πατρίδας μας. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια η δράση Bookwave με στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων για να προσφερθούν, κατόπιν, στα σχολεία ανάλογα με τις ανάγκες τους.  

Τη φετινή χρονιά, λόγω των συνθηκών που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, δε διοργανώθηκε η δράση Bookwave. Ωστόσο οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών δημιούργησαν το δικό τους «κύμα» βιβλίων, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε μόλις τρεις ημέρες, τα παιδιά του Σχολείου μας συγκέντρωσαν 510 βιβλία τα οποία και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Library4All, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Σχολείο μας για την προσφορά του. 

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας, για άλλη μια φορά, έδειξαν την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! 

 

Επιστροφή