Τελετές Αγιασμού 2020

Σεπ 14, 2020

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 τελέσθηκαν οι καθιερωμένες Τελετές Αγιασμού στα Σχολεία του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος από τους πατέρες του Σχολείου. Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν εφέτος, οι αγιασμοί έγιναν με ελάχιστους παρισταμένους. Οι μαθητές παρέμειναν στις αίθουσες διδασκαλίας και παρακολούθησαν τις τελετές σε απευθείας μετάδοση μέσω του CMS. Mετά το πέρας των Τελετών, ο Αγιασμός περιήλθε στις σχολικές αίθουσες.

Το πρωί τελέστηκε στο Θέατρο Χωρέμη στο campus του Ψυχικού ο Αγιασμός για το Νηπιαγωγείο, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και ακολούθως τελέστηκε ο Αγιασμός για τα δύο Δημοτικά σχολεία στην Κάντζα, στο αίθριο του Λατσείου Διδακτηρίου.

Στους μαθητές αναγνώσθηκαν μηνύματα που απέστειλαν εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Νικόλαος Τσαβλίρης, ο νέος Διευθυντής/President Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης και ο Γενικός Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Χρήστος Παπανικολάου.

 

 

Επιστροφή