Συμμετοχή μαθητών του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Ceteris Paribus του Λυκείου στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση 2014

Συμμετοχή μαθητών του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Ceteris Paribus του Λυκείου στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση 2014

Φεβ 28, 2014
Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014, οι μαθητές της Α΄ Λυκείου Χ. Δεντάκης, Μ. Καλογεράκου, Ν. Κούρτης, Α.

Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014, οι μαθητές της Α΄ Λυκείου Χ. Δεντάκης, Μ. Καλογεράκου, Ν. Κούρτης, Α. Λαγός, Γ. Μπόμπολας, Γ. Παρούσης, Δ. Σαρσέντης, Μ. Σταμέλου, Π. Σωτηρέλλος, Μ. Τρύφων, Μ. Ψυλλάκης και η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Ι. Ρούσσου, μέλη του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Ceteris Paribus, συμμετείχαν στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Κέντρο The Mall-Athens, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση». Τους μαθητές συνόδευσε ο Καθηγητής Σύμβουλος του Ομίλου κ. Α. Ιωάννου.

Η Εμπορική Μαθητική Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οργανισμό Junior Achievement σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος της Εικονικής Επιχείρησης.

Στη διάρκεια της Έκθεσης οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να προωθήσουν το προϊόν που οι ίδιοι κατασκεύασαν. Το προϊόν με το όνομα Athens+ είναι ένα site/mobile application, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσφορές προϊόντων που πραγματοποιούνται σε super markets, καταστήματα και σταθμούς ανεφοδιασμού αυτοκινήτων, και επιπλέον τη δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιών. Το προϊόν αποτελεί ευκαιρία διαφήμισης για τις επιχειρήσεις, ενημέρωσης αλλά και οικονομικής ελάφρυνσης για τον καταναλωτή.

Επιστροφή