Υποδοχή μαθητών 6ης Δημοτικού Λατσείου

Υποδοχή μαθητών 6ης Δημοτικού Λατσείου

Νοε 1, 2019
Την Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 οι μαθητές της 6ης Δημοτικού του Κολλεγίου Ψυχικού, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο, στο campus του Ψυχικού, προκειμένου να γνωρίσουν τη νέα τους σχολική μονάδα.

Την Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 οι μαθητές της 6ης Δημοτικού του Κολλεγίου Ψυχικού, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο, στο campus του Ψυχικού, προκειμένου να γνωρίσουν τη νέα τους σχολική μονάδα. Τους μαθητές, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό μαθητές και καθηγητές της Ομάδας Υποδοχής του σχολείου μας. Υπό την καθοδήγηση της κας Κουμάνταρη Γεωργίας, Υπεύθυνης του Γραφείου Συμβουλευτικής, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του campus, έπαιξαν, έγραψαν ευχές στην αφίσα Υποδοχής και έλαβαν απαντήσεις σε ερωτήματα που έθεσαν. Ειδικότερα, οι μαθητές επισκέφθηκαν τις αίθουσες Γενικής Παιδείας, τα Εργαστήρια Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών, Βιολογίας, Τεχνολογίας, Καλλιτεχνικών και Μουσικής.

Η μέρα κύλησε ευχάριστα για όλους και ευελπιστούμε ότι οι νέοι μας μαθητές θα έλθουν τον Σεπτέμβρη στη νέα τους σχολική μονάδα με χαρά και κέφι, αφού ήδη γνώρισαν το προσωπικό και τους χώρους της!

Καλό καλοκαίρι!

Επιστροφή