Συμμετοχή του Ομίλου Περιβάλλοντος στο 4ο Φεστιβάλ Ευαισθητοποιημένης Ανακύκλωσης

Συμμετοχή του Ομίλου Περιβάλλοντος στο 4ο Φεστιβάλ Ευαισθητοποιημένης Ανακύκλωσης

Ιουν 7, 2018
Την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 διοργανώθηκε, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ της Αργυρούπολης, το 4ο Βιωματικό FESTIVAL "Ευαισθητοποιημένης ανακύκλωσης" του Συλλόγου Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ.

Την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 διοργανώθηκε, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ της Αργυρούπολης,  το 4ο Βιωματικό FESTIVAL "Ευαισθητοποιημένης ανακύκλωσης" του Συλλόγου Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ.

 

Συμμετείχαν δεκαεννέα (19) σχολεία τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις περιβαλλοντικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν τη χρονιά αυτή.

 Το Σχολείο μας, ευαισθητοποιημένο σε περιβαλλοντικά θέματα, συμμετείχε σε αυτό το Φεστιβάλ με τους μαθητές του Ομίλου Περιβάλλοντος: Φίλιππο Καβουνίδη, Κωνσταντίνο Παπαζαχαρόπουλο  και Δημοσθένη Ρήγο – Εφραίμογλου. Οι μαθητές παρουσίασαν τις δράσεις του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής για τη σχολική χρονιά 2017-2018 και στο τέλος της παρουσίασης παρέλαβαν έπαινο από τον Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ  για τις  δράσεις αυτές.

 

Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνες του Ομίλου Περιβάλλοντος κκ Μ. Γιαννακοπούλου και Χ. Λαγού, ο υπεύθυνος του Ομίλου Κηπουρικής κ. Γ. Τζουβίστας και ο Υποδιευθυντής του Α.Τ. του Σχολείου μας κ. Π. Αντωνίου.

Επιστροφή