Διακρίσεις Μαθητών Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ""ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ""

Διακρίσεις Μαθητών Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ""ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ""

Απρ 26, 2018
Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού:ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1ο βραβείο) καιΜΗΝΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (3ο βραβείο)βραβεύθηκαν για τη διάκρισή τους σ

 

 

 

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού:

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1ο βραβείο) καιΜΗΝΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (3ο βραβείο)

βραβεύθηκαν για τη διάκρισή τους στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 430 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου απ’ όλη την Ελλάδα και από σχολεία της διασποράς, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά από δύο διαδοχικούς Πανελληνίους Διαγωνισμούς, τον «ΘΑΛΗ» (11 Νοεμβρίου 2017, συμμετείχαν πάνω από 14.000 μαθητές) και τον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» (20 Ιανουαρίου 2018, διαγωνίσθηκαν 3300 μαθητές οι οποίοι επιλέχθηκαν από το διαγωνισμό της πρώτης φάσης).

Η τελετή της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Χάρη στην επιτυχία τους, οι βραβευθέντες μαθητές μας αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό «Προκριματικό Διαγωνισμό», από τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα συμμετάσχει στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

 

Επιστροφή