Βράβευση μαθητών σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Βράβευση μαθητών σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Δεκ 11, 2017
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού παιδικής Ζωγραφικής «On The Spot» με θέμα: «Shadows in Nature», που διοργάνωσε το ACS – American Community School of Athe

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού παιδικής Ζωγραφικής «On The Spot» με θέμα: «Shadows in Nature», που διοργάνωσε το ACSAmerican Community School of Athens υπό την αιγίδα της Ινδικής Πρεσβείας,  οι μαθητές Ευάγγελος  Τσιγαρίδας (2α) και Κάρολος – Βασίλειος Πετρόπουλος (1δ) κατέκτησαν το 1ο και 2ο βραβείο αντίστοιχα στην ηλικιακή ομάδα 5 – 7 ετών.

Η τελετή απονομής των βραβείων για τους νηκητές, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στο θέατρο του ACS παρουσία του πρεσβευτή της Ινδικής Πρεσβείας, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου μας Κος  Δημήτρης Σιαμόπουλος, ενώ το Τμήμα Ελευθέρων Δράσεων εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί Ροσίνα Μπαλτατζή και Βασιλική Σπύρου.

       Η Διεύθυνση συγχαίρει θερμά τους μαθητές που διακρίθηκαν, καθώς και τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Επιστροφή