Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ομίλου Οικουμενικών Σχέσεων και Ορθοδόξου Πνευματικότητας στην Γενεύη

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ομίλου Οικουμενικών Σχέσεων και Ορθοδόξου Πνευματικότητας στην Γενεύη

Αυγ 8, 2017
Ο Όμιλος Οικουμενικών Σχέσεων και Ορθοδόξου Πνευματικότητας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Γενεύη (1 - 4 Μαρτίου 2017) με την συμμετοχή δεκαοκτώ μελών του Ομίλου.

Ο Όμιλος Οικουμενικών Σχέσεων και Ορθοδόξου Πνευματικότητας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Γενεύη (1 - 4 Μαρτίου 2017) με την συμμετοχή δεκαοκτώ μελών του Ομίλου. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές του Λυκείου Αρχιμ. Χρυσόστομος Συμεωνίδης, θεολόγος, και κ. Φίλιππος Τακόπουλος, θεολόγος και Καθηγητής Σύμβουλος του Ομίλου.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετανάστευσης, το Μουσείο του Ερυθρού Σταυρού, το Palais des Nation του Οργανισμού Ηνωμένων, την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ελληνική Πρεσβεία στην Γενεύη (μόνιμη αντιπροσωπεία στον Ο.Η.Ε.). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Chambésy, προάστιο της Γενεύης και έδρα του Διορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ευρώπη, του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών, της Μητροπόλεως Ελβετίας και του Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου Παύλου, όπου τα μέλη της αποστολής παρακολούθησαν την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών. Τέλος, η αποστολή μετέβη στην Βέρνη και την Λουκέρνη.  

Επιστροφή