Έπαινος Καινοτομίας στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Έπαινος Καινοτομίας στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Απρ 3, 2017
Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού τιμήθηκε με Έπαινο Καινοτομίας στην Εμπορική Έκθεση-Trade Fair 2017 για το προϊόν που δημιούργησε φέτος η Εικονική Επιχείρηση «Bac Bake».

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού τιμήθηκε με Έπαινο Καινοτομίας στην Εμπορική Έκθεση-Trade Fair 2017 για το προϊόν που δημιούργησε φέτος η Εικονική Επιχείρηση «Bac Bake». Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στο Εμπορικό Κέντρο “THE MALL ATHENS”.   

Οι μαθητές εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν το Bac Bake, την πρώτη συσκευή απολύμανσης ηλεκτρονικών και μη αντικειμένων για ιδιώτες. Η συσκευή αυτή παρέχει τη δυνατότητα προστασίας από τα βακτήρια και τους ιούς που συγκεντρώνονται σε επιφάνειες, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα, τα πληκτρολόγια υπολογιστών ακόμα και η οδοντόβουρτσά μας! Λειτουργεί με λαμπτήρα αποστείρωσης (UV-C) 15W και ο εργονομικός της  σχεδιασμός εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες οι UV ακτίνες αποτελούν την πιο ελπιδοφόρα τεχνολογία στην απολύμανση επιφανειών και όχι μόνο. Το Bac Bake είναι ένα μοναδικό προϊόν κατάλληλο για το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο και αποτελεί ασπίδα προστασίας από μολύνσεις βακτηρίων και ιών σε κοινόχρηστες επιφάνειες εργασίας.

Καθηγητές-Σύμβουλοι του Ομίλου: Αθανάσιος Καραμήτσας, Ελένη Μαρκοπούλου και Παναγιώτης Στατήρης.

Επιστροφή