1ο Βραβείο σε μαθητές του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για συμμετοχή στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2017

1ο Βραβείο σε μαθητές του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για συμμετοχή στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2017

Φεβ 1, 2017
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ομάδα μαθητών του Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών κατέλαβε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό EUSO.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ομάδα μαθητών του Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών κατέλαβε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό EUSO. Στην ομάδα EUSO, η οποία αποτελείται από τους μαθητές της Β΄ Λυκείου Αικατερίνη Γκριντζιά, Παναγιώτη Μακρή, Βελισσάριο Χριστοδούλου και Ιωάννη Κακλαμάνη (αναπληρωματικό μέλος) απονεμήθηκε, στην τελική φάση του 9ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού (28 Ιανουαρίου 2017), το 1ο Βραβείο. Η ομάδα EUSO θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 15η Πανευρωπαϊκή Ολυμπιάδα EUSO 2017, που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη της Δανίας (7 – 14 Μαΐου 2017).

Οι μαθητές, τους οποίους συνόδευσε στον Διαγωνισμό ο κ. Βασίλειος Καραμαούνας, συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στις εργαστηριακές δοκιμασίες στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία. Την προετοιμασία των μαθητών είχαν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί κ. Βασίλειος Καραμαούνας για τη Φυσική, κ. Βασιλική Αραπάκη για τη Χημεία και κ. Δήμητρα Αλεξάκη, κ. Ουρανία Μοσχονά και κ. Νικολέττα – Άννα Κυραγιάννη για τη Βιολογία, επικουρούμενοι από τους βοηθούς εργαστηρίων κ. Νικόλαο Κόγια και κ. Ιωάννη Κολυμπίρη. 

Επιστροφή