Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

Ιαν 28, 2017
Τo Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το Σχολείο μας βραβεύτηκε, για δεύτερη φορά, από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για τη συμμετοχή του στο διεθνές δίκτυο «Οικολογικά Σχολεία».

Τ Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το Σχολείο μας βραβεύτηκε, για δεύτερη φορά,  από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για τη συμμετοχή του στο διεθνές δίκτυο «Οικολογικά Σχολεία». Στο Σχολείο απονεμήθηκε  η Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων.

Στόχος είναι η αλλαγή συμπεριφοράς όλων των μελών της σχολικής κοινότητας,  ώστε το Σχολείο να γίνει ένα πραγματικό «Οικολογικό Σχολείο».  

Στο Σχολείο μας έγιναν και γίνονται κάθε σχολική χρονιά πληθώρα περιβαλλοντικών δράσεων: δραστηριοποίηση του ομίλου περιβάλλοντος, συμμετοχή σε προγράμματα ανακύκλωσης χαρτιού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, δράσεις για τον καθαρισμό του δάσους μας, δράσεις καθαρισμού ακτών, πολιτιστικά προγράμματα και παρουσιάσεις με θέμα την οικολογία και το περιβάλλον.

Η συμμετοχή μας στο δίκτυο και η βράβευσή  μας δίνουν το καλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να ενισχύσουμε τις δράσεις μας!
Επιστροφή